Pregled štitnjače

Pregled štitnjače

Tempo života je danas vrlo brz. Stres oko usklađivanja privatnog i poslovnog života, nekvalitetna (brza) prehrana i nedostatno kretanje vode razvoju zdravstvenih problema. Ključno je prepoznavanje zdravstvenih teškoća dok su još na razini simptoma i poremećaja, a ne bolesti.

Pregled štitnjače preporučuje preventivno napraviti nakon 30. godine života. Prije dolaska kod liječnika, potrebno je izvaditi krv kako bi se provjerili hormoni. U sklopu pregleda može se napraviti i ultrazvučni pregled (UZV) štitnjače ili punkcija štitnjače ako već postoji sumnjivi čvor. Ukoliko osoba već duže liječi štitnjaču, može se javiti potreba za drugim mišljenjem specijaliste, a isto se preporučuje i prije odlaska na operaciju štitnjače.

U Poliklinici Leptir nastojimo naučiti svakog pacijenta što više o njegovom zdravstvenom stanju, kako bi se sam što bolje kontrolirao svoje zdravlje. U tom procesu pomažu nutricionistkinja i psihologinja Poliklinike.

 

Zanima Vas pregled štitnjače?

Za probleme štitnjače na raspolaganju stoji cijeli tim Poliklinike, četvero liječnika i nutricionistkinja.

Za narudžbu i više informacija javite se našim medicinskim sestrama na +385 1 3014 923 ili mailom na info@poliklinika-leptir.hr. Sve naše cijene u svakom trenutku provjerite na Cjeniku.