Nutricionističko savjetovanje

Prehrana ima važnu ulogu u unapređenju i održavanju zdravlja. To je posebno vidljivo kod kroničnih nezaraznih bolesti, u koje ubrajamo i probleme sa štitnjačom i autoimune bolesti. Poremećaj funkcije štitne žlijezde uzrokuje promjene metabolizma masti, ugljikohidrata i bjelančevina, ali i minerala i vitamina. Nudimo Vam samostalno nutricionističko savjetovanje, ali savjet nutricionistkinje možete zatražiti i nakon liječničkog pregleda. Savjetovanje se sastoji od procjene zdravstvenog statusa (povijest bolesti, laboratorijski testovi), procjene prehrambenih navika te savjetovanja i smjernica vezano uz prehranu i suplementaciju.

U Poliklinici Leptir možete se uključiti u Metabolic balance® program zdravog mršavljenja uz individualan pristup i usklađivanje biokemijskih i metaboličkih svojstva pojedinca s kemijom hrane.

Zanima Vas nutricionističko savjetovanje ili Metabolic balance®?

Nutricionistkinja i fitoraromaterapeutkinja te Metabolic balance® terapeutkinja u Poliklinici Leptir je nutricionistkinja Karmen Matković Melki.
Za narudžbu i više informacija javite se našim medicinskim sestrama na +385 1 3014 923 ili mailom na info@poliklinika-leptir.hr. Sve naše cijene u svakom trenutku provjerite na Cjeniku.