Kirurgija štitnjače

Kirurgija štitnjače

Poliklinika Leptir koristi suvremene tehnike minimalno invazivne kirurgije kod pacijenata s disfunkcijom štitnjače. Ovakva tehnika donosi niz prednosti. Sam operativni zahvat traje kraće. Destrukcija tkiva je manja. Manja je postoperativna bol. Skraćuje se boravak u bolnici. Kraći je postoperativni oporavak.

Prvi korak za pristupanje minimalno invazivnom kirurškom zahvatu su konzultacije kod specijaliste. Nakon pregleda, dogovorit ćete termin zahvata, dobiti informacije o okvirnom trajanju zahvata te trajanju oporavka. Dobit ćete i pisane upute za predoperacijske pretrage.

U Polikliniku dolazite u popodnevnim satima, operacija slijedi kroz nekoliko sati, a na kućni oporavak bit ćete otpušteni idući dan do podneva, u pratnji odrasle osobe. Nakon što se smjestite, osoblje kreće s pripremama za Vaš operativni zahvat. Medicinske sestre će Vas redovito obilaziti, a prije zahvata će Vas posjetit i liječnik koji će raditi zahvat, liječnik anesteziolog koji će Vaš informirati o anesteziji.

Zanima Vas operacija štitnjače?

Minimalno invazivnu kirurgiju štitnjače u Poliklinici Leptir od samih početaka radi dr Ante Škaro, otorinolaringolog i kirurg glave i vrata.

Za narudžbu i više informacija javite se našim medicinskim sestrama na +385 1 3014 923 ili mailom na info@poliklinika-leptir.hr. Sve naše cijene u svakom trenutku provjerite na Cjeniku.