Hemoroidalne bolesti i proktologija

U Poliklinici Leptir hemoroidalne bolesti tretiramo minimalno invazivnom HAL/RAR metodom. Hemoroidalne bolesti gradiramo u četiri stupnja, a HAL/RAR metodom moguće je tretirati simptomatske hemoroide od drugog do četvrtog stupnja. Prije zahvata potrebno je napraviti čišćenje i predoperacijske pretrage. U općoj anesteziji podvezuje se hemoroidalne arterije pod kontrolom UZV. Pacijent se otpušta na kućnu njegu jutro nakon zahvata, a zbog manjeg broja komplikacija pacijenti se unutar jednog tjedna vraćaju svakodnevnim aktivnostima. Uspjeh je vidljiv kod 90% pacijenata.

Osim hemoroidalnih bolesti, operativno liječimo i analne fisure i fistule, polipe zadnjeg crijeva, pilonidalnu bolest te kilu trbušne stijenke.

 

Zanima Vas proktološki pregled ili zahvat?

U Poliklinici Leptir proktološki pregled te zahvate iz područja abdominalne kirurgije,kao i minimalno invazivnu kirurgiju hemoroida tehnikom HAL/RAR radi dr Domagoj Ivanović, specijalist opće kirurgije, subspecijalist abdominalne kirurgije.

Za narudžbu i više informacija javite se našim medicinskim sestrama na +385 1 3014 923 ili mailom na info@poliklinika-leptir.hr. Sve naše cijene u svakom trenutku provjerite na Cjeniku.