Obavijest za pacijente Poliklinike

VAŽNA OBAVIJEST ZA PACIJENTE POLIKLINIKE
Zdravstveni problemi kronične naravi zahtijevaju kvalitetnu i redovitu komunikaciju između pacijenta i liječnika. Bolesti štitnjače nisu iznimka.

Endokrinološki problemi specifična su skupina bolesti, jer su hormonalne oscilacije česte. Preporučuje se provjeravati hormonalni status nekoliko puta godišnje, pogotovo s obzirom na godišnja doba i atmosferske prilike koje prate njihov prijelaz. Uz to, potrebno je praćenje uspješnosti terapije, pogotovo kod uvođenja terapije ili promjene doze lijeka ili vrste lijeka. Ako ste naši pacijenti, sigurno vam je to poznato.

Liječnička kontrola, osim nalaza hormona podrazumijeva da liječnik čuje i vidi pacijenta, i da zajednički rasprave o pacijentovom trenutnom stanju i budućim koracima. Svaka takva kontrola zahtjeva određeno vrijeme, i punu pažnju liječnika.

Naša Poliklinika njeguje običaj održavanja kontakta s pacijentima i između kontrola, ako postoji potreba. No porastom broja pacijenata raste i broj svakodnevnih telefonskih upita upućenih liječnicima što taj kanal komunikacije čini neprotočnim, i stoga ga želimo ostaviti otvorenim isključivo za hitne situacije.

Svi stručni savjeti liječnika, vezani uz terapiju ili tumačenje nalaza hormona, ubuduće će se moći dobiti samo uživo u prostorijama Poliklinike. Imajući na umu pacijente koji nisu u mogućnosti odvojiti vrijeme za osobni dolazak u Polikliniku, uvodimo mogućnost obavljanja kontrole putem Skype aplikacije ili telefonski.

Za Skype/telefonsku kontrolu potrebno je izvršiti sljedeće korake:

  • Dogovoriti termin putem našeg kontakt broja 01/3014923,
  • Poslati nalaze krvnih pretraga (ne starije od dva mjeseseca) na info@poliklinika-leptir.hr,
  • Javiti nam kontakt informacije za Skype,
  • Uplatiti iznos za Skype/telefonsku kontrolu (podaci za uplatu su u dnu stranice) s obzirom na važeći Cjenik Poliklinike,

..i biti pred računalom ili uz telefon u dogovoreno vrijeme! Povijest bolesti, potreban recept i račun za obavljenu uslugu bit će vam poslani poštom ili elektroničkim putem.

Naša misija je pružanje kvalitetne i pravovremene usluge svim pacijentima. Zahvaljujemo na dosadašnjem povjerenju, i veselimo se svim budućim susretima!

Zanima Vas liječenje u Poliklinici Leptir?

Čeka Vas iskusan tim našeg zdravstvenog osoblja! U Poliklinici Leptir možete izvaditi krv, odraditi dijagnostičke preglede, savjetovati se s timom liječnika, dobiti dodatan savjet nutricionistkinje. Jedna smo od rijetkih Poliklinika specijaliziranih za minimalno invazivne zahvate. Odradite sve na jednom mjestu

Za narudžbu i više informacija javite se našim medicinskim sestrama na +385 1 3014 923 ili mailom na info@poliklinika-leptir.hr. Sve naše cijene u svakom trenutku provjerite na Cjeniku.