Akcija: Operacija nosa

Poliklinika Leptir djeluje od 2008. godine, i od samih početaka uvodi djelatnost otorinolaringologije i kirurgije glave i vrata. Kirurgija glave i vrata vrlo je osjetljiva, i stoga okupljamo samo stručnjake koji imaju bogato i raznoliko medicinsko iskustvo. Jedan otorinolaringološki zahvat koji zahtijeva iskusnog operatera je i operacija nosa.

Problemi s disanjem, učestale glavobolje, često curenje nosa i upale gornjih dišnih puteva mogu biti posljedica devijacije septuma koja zahtijeva kirurško liječenje. Devijacija septuma jednostavnim rječnikom je iskrivljenje pregrade koja dijeli nosnu šupljinu na dva dijela. Septum je dijelom građen od kosti, a dijelom od hrskavice. Osim što nepravilnost može uzrokovati funkcionalne probleme, nerijetko narušava i estetiku nosa.

U Poliklinici Leptir imamo tradiciju funkcionalnih operacija nosa, no pri zahvatu se pazi i na estetiku kako bi konačan ishod zahvata bio što zadovoljavajući operiranoj osobi. Valja naglasiti kako se struktura nosa formira još tijekom puberteta, stoga se zahvat preporučuje učiniti tek nakon 16. godine života.

Tijek operacije

Pacijent u Poliklinici provodi manje od 24 sata, a termin se dogovara u skladu s pacijentovim željama. Prije zahvata potrebno je obaviti predoperativne pretrage. Operativni zahvat izvodi se u općoj anesteziji u poslijepodnevnim satima, a idući dan do podneva pacijent se otpušta na kućnu njegu. Pet dana nakon operacije vade se tamponi iz nosa, a vanjski kalup uklanja se osam dana nakon operacije.

U lipnju iskoristite akcijski popust od 20% na uslugu operacije nosa, i platite 12.000,00kn umjesto redovne cijene koja iznosti 15.000,00kn.  Zahvat obavlja dr Josip Mihalj, specijalist kirurgije glave i vrata, subspecijalist plastične kirurgije glave i vrata.