Zašto Poliklinika Leptir?

Poliklinika Leptir prvi je privatni centar u Hrvatskoj specijaliziran za štitnu žlijezdu, kojeg je 2008. godine pokrenuo dr. Ante Škaro. Danas je riječ o jednoj od vodećih zdravstvenih ustanova u Zagrebu i Hrvatskoj za dijagnostiku i liječenje, i danas uključuje niz medicinskih i komplementarnih djelatnosti.

Dijagnostika

  • Analiza krvi. Omogućujemo vam da u Poliklinici izvadite krv, svakim radnim danom od 9 do 19 sati, bez prethodne najave. Kompletan postupak, od ulaska u Polikliniku do izlaska iz nje, traje svega nekoliko minuta. Obavlja se sistemima s malenom iglom, kako bi se neugoda zbog vađenja krvi svela na minimum. Nalazi hormona gotovi su u jedan dan, a možete ih pokupiti osobno u Poliklinici, primiti e-mailom, ili će vas dočekati kada dođete na liječnički pregled.
  • UZV. Naši liječnici specijalisti specijalizirani su za obavljanje ultrazvučnih pregleda štitnjače, dojki i abdomena. Pregled traje oko pola sata, i ni na koji način nije bolan ili neugodan. Ultrazvučni pregledi spomenutih regija preporučuju se odraditi jednom godišnje, u sklopu godišnjih sistematskih pregleda.
  • Punkcija štitnjače pod kontrolom UZV. Za pacijente kojima je utvrđeno postojanje suspektnih čvorova na štitnjači, preporučuje se punkcija kako bi se utvrdila njihova narav. Postupak traje oko pola sata. S obzirom da se radi o punktiranju iglom, prisutna je mala doza neugode, ali naš iskusan tim pobrinut će se da vam ovo iskustvo bude što ugodnije.
  • Proktološki pregled. U slučaju problema s hemoroidima, provodi se bezbolan proktološki pregled s anoskopijom, koji traje oko pola sata. S obzirom da veliki broj pacijenata osjeća strah prije zahvata, liječnik uvijek priprema pacijenta za pregled, i detaljno pojasni problematiku.

Liječenje

  • Stručnost. Svi naši liječnici imaju barem jedno desetljeće medicinskog iskustva iza sebe, i iskustvo rada u velikim kliničkim centrima u Hrvatskoj. Pacijentima pristupaju stručno i odgovorno, a za svakog pacijenta je predviđeno dovoljno vremena za punu obradu i detaljan razgovor o zdravstvenom stanju.
  • Multidisciplinarnost. Osim interdisciplinarne suradnje naših liječnika, u procesu liječenju njegujemo i multidisciplinarnost, suradnjom s nutricionisticom. Mi znamo kako nijedna bolest ne dolazi i ne odlazi preko noći, ali i da često uključuje niz drugih fenomena. Kako bismo cjelovito brinuli o našim pacijentima, djelujemo i na područje prehrane, preporučujemo ciljanu mikronutriciju i suplementaciju, te pomažemo u nošenju s bolesti i životom u cijelosti.
  • Iskustvo. Kao prvi hrvatski privatni centar za štitnjaču, ponosimo se velikim iskustvom u radu s pacijentima s različitim zdravstvenim tegobama vezanima uz štitnjaču. Slijedimo trendove u liječenju, multidisciplinarnom suradnjom i individualizirana terapija za različita endokrinološka stanja. U liječenju štitnjače koristimo supstitucijsku terapiju tiroksinom (T4), trijodtironinom (T3), te prirodnim hormonima (kombinacija T3 i T4).
  • Kirurgija. Paralelno s razvojem dijagnostike, od početka djelovanja Poliklinike gradimo i kirurški odjel koristeći isključivo minimalno invazivne kirurške metode. Tako se boravak u ustanovi skraćuje na manje od 24 sata, a naše iskusno osoblje i prilagođen raspored operacija osiguravaju vam ugodnu i opuštenu atmosferu. Naš cilj je odraditi nužan kirurški zahvat uz minimalnu destrukciju tkiva, kako bi se pojedinac što brže i jednostavnije vratio svojoj svakodnevici.

Zanima Vas liječenje u Poliklinici Leptir?

Čeka Vas iskusan tim našeg zdravstvenog osoblja! U Poliklinici Leptir možete izvaditi krv, odraditi dijagnostičke preglede, savjetovati se s timom liječnika i dobiti dodatan savjet nutricionistkinje. Jedna smo od rijetkih Poliklinika specijaliziranih za minimalno invazivne zahvate. Odradite sve na jednom mjestu

Za narudžbu i više informacija javite se našim medicinskim sestrama na +385 1 3014 923 ili mailom na info@poliklinika-leptir.hr. Sve naše cijene u svakom trenutku provjerite na Cjeniku.