Minimalno invazivna kirurgija u Poliklinici Leptir

Poliklinika Leptir koristi suvremene tehnike minimalno invazivne kirurgije kod sljedećih zdravstvenih stanja:

Ovakva tehnika donosi niz prednosti. Sam operativni zahvat traje kraće. Destrukcija tkiva je manja. Manja je postoperativna bol. Skraćuje se boravak u bolnici. Kraći je postoperativni oporavak.

Prvi korak za pristupanje minimalno invazivnom kirurškom zahvatu su konzultacije kod specijaliste. Nakon što se dogovori potrebno, dobivate termin za zahvat u kratkom vremenskom roku. Pritom se, naravno, pazi na Vaš raspored obaveza. Liječnik Vam daje i pisane upute što biste trebali napraviti prije operacije.

U Polikliniku dolazite na sam dan operacije. Nakon što se smjestite, osoblje kreće s pripremama za Vaš operativni zahvat. Medicinske sestre će Vas redovito obilaziti, a prije zahvata će Vas posjetit i liječnik koji će raditi zahva te liječnik anesteziolog koji će Vaš informirati o anesteziji. Nakon što Vas anesteziraju, kreće sam zahvat.

Nakon zahvata vraćate se u sobu za oporavak, kako biste se odmorili i naspavali. Ako je sve u redu, idući dan se vraćate u svoj dom. Pri izlasku dobivate pisane upute, kako biste se u što kraćem vremenu vratili svakodnevnoj rutini.

Zanima Vas operacija u Poliklinici Leptir?

Čeka Vas iskusan i uigran tim liječnika te medicinskih sestara i tehničara, a na kućni oporavak otpuštamo Vas u pratnji odrasle osobe već iduće jutro.  

Za narudžbu i više informacija javite se našim medicinskim sestrama na +385 1 3014 923 ili mailom na info@poliklinika-leptir.hr. Sve naše cijene u svakom trenutku provjerite na Cjeniku.