AKCIJA: Operacija štitnjače

Minimalno invazivna kirurgija štitnjače

Od osnutka 2008. godine, prvi smo izbor za dijagnostiku, liječenje i  minimalno invazivnu kirurgiju štitnjače. Ova kirurška metoda skraćuje trajanje operacije i postoperativni oporavak, uz izvrstan estetski ishod. Pacijent u Poliklinici ostaje kraće od 24 sata, a cijelo vrijeme je pod nadzorom stručnog tima, kojeg čine medicinske sestre, kirurg i anesteziološki tim.

Operacija štitnjače preporučuje se osobama koje imaju tumor štitnjače, čvorove koji ometaju normalnu funkciju štitnjače te u slučaju stanja koja se ne uspjevaju regulirati medikamentoznom terapijom, poput kronične upale štitnjače ili dugogodišnje hipertireoze.

Tijek operacije

Operacija štitnjače traje sat do dva, ovisno o opsegu zahvata, a pacijent je pod općom anestezijom. Zahvat se izvodi takozvanim ultrazvučnim škarama, inovativnim instrumentom, koji smanjuje destrukciju tkiva i vjerojatnost komplikacija, a ubrzava tijek oporavka. Vanjskih šavova nema već se rez zatvara posebnim ljepilom, kako bi se postigao maksimalan estetski učinak.

Na kućni oporavak pacijent se otpušta idući dan, nakon doručka i liječničkog pregleda. Za potpuni oporavak potrebno i nekoliko tjedana, tijekom kojih se preporučuje izbjegavati veća psihofizička naprezanja. Prva postoperativna kontrola je kroz dva mjeseca od operativnog zahvata ili ranije, ako je potrebno.

Akcija u rujnu

Tijekom rujna pripremili smo promotivne cijene minimalno invazivnih zahvata na štitnjači:

Uklanjanje jednog režnja štitnjače 18.000,00kn
16.000,00kn
Uklanjanje oba režnja štitnjače 20.000,00kn
18.000,00kn

Zanima Vas operacija štitnjače?

Za narudžbu i više informacija javite se našim medicinskim sestrama na +385 1 3014 923 ili mailom na info@poliklinika-leptir.hr. Sve naše cijene u svakom trenutku provjerite na Cjeniku.
Minimalno invazivnu kirurgiju štitnjače u Poliklinici Leptir od samih početaka radi dr Ante Škaro, otorinolaringolog i kirurg glave i vrata.