Vasilije Stambolijaspecijalist anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja

dr.sc. Vasilije Stambolija, dr.med.
Edukacija:
 • Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu

Ukratko

Doktor Stambolija ima petnaestogodišnje medicinsko iskustvo, tijekom kojeg je specijalizirao anesteziologiju, reanimatologiju i intenzivno liječenje, te stekao zvanje doktora znanosti iz područja farmakologije. Autor i koautor je većeg broja indeksiranih članaka i druge stručne literature. Posljednjih deset godina radi na odjelu Neuroanestezije u KBC Zagreb, te je vanjski suradnik Poliklinike Leptir.

Životopis

 • 1977. godine sam rođen u Kopru, Republika Slovenija.
 • 2002. godine diplomirao sam na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci i stekao zvanje doktora medicine
 • Pripravnički liječnički staž odradio sam u Domu zdravlja Umag i KBC Rijeka
 • 2004. godine započinjem sa specijalizacijom iz Anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja na KBC Zagreb
 • 2007. godine zapošljavam se na odjelu Neuroanestezije, Klinike za anesteziologiju, reanimatologiju i intenzivno liječenje KBC Rebro
 • 2008. godine polažem specijalistički ispit
 • 2011. godine upisujem poslijediplomski studij Biomedicine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu
 • Od 2015. sam suradnik Poliklinike Leptir
 • 2016. godine branim doktorsku disertaciju na temu ”Antagonizacija učinka intramuskularne aplikacije sukcinilkolina u štakora primjenom pentadekapeptida BPC157” te stječem znanstveni stupanj doktora znanosti iz temeljnih medicinskih znanosti, područje farmakologije
 • Aktivno se služim talijanskim i engleskim jezikom, pasivno njemačkim

Autor sam Histološkog atlasa (Stambolija i Giljača, 2004), službene literature Katedre za histologiju i embriologiju Medicinskog fakulteta u Rijeci između 2004. i 2016. godine. Suradnik sam u knjizi Klinička anesteziologija (Jukić i sur, 2013), te autor i koautor u 12 indeksiranih znanstvenih članaka.

Krvne pretrage

Izvadite krv za liječnički pregled, Metabolic Balance program ili prije operativnog zahvata. Svakim radnim danom, bez najave.

saznaj više
Hemoroidalne bolesti i proktologija

U Poliklinici Leptir hemoroidalne bolesti tretiramo minimalno invazivnom HAL/RAR metodom. Zahvat se izvodi u općoj anesteziji.

saznaj više
Kirurgija kožnih promjena

Kirurgija kožnih promjena radi se na dva načina- uklanjanje radiofrekvencijskim nožem i uklanjanje klasičnim kirurškim putem.

saznaj više

Imao sam problema s hemoroidima četiri godine. Nakon pregleda kod dr. Ivanovića, dogovoren je zahvat HAL-RAR. Operacija je prošla u najboljem redu, a već iduće jutro bio sam otpušten na kućnu njegu. Oporavak je trajao desetak dana. Sada je prošlo šest tjedana od zahvata, i na kontroli se pokazalo da je sve u redu. Zahvaljujem cijelom osoblju, a pogotovo dr. Ivanoviću na profesionalnom i ugodnom pristupu.

Filip Jović

Imate li pitanje ili želite rezervirati termin?