Domagoj Ivanovićspecijalist opće kirurgije, subspecijalist abdominalne kirurgije

Domagoj IvanoviÜ, dr.med.
Edukacija:
  • Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu

Ukratko

Doktor Ivanović ima petnaestogodišnje medicinsko iskustvo. Specijalizirao je opću kirurgiju, a subspecijalizirao abdominalnu kirurgiju. Područje posebnog interesa su hemoroidalne bolesti, te minimalno invazivno liječenje hemoroidalne bolesti (HAL/RAR).
Bavi se i drugim zdravstvenim stanjima iz područja njegove specijalnosti, poput proktoloških operacija analne fisure i fistule te polipa zadnjeg crijeva, zatim kiruško liječenje pilonidalne bolesti te kila trbušne stijenke.

Životopis

  • 1973. godine rođen sam u Novoj Gradiški
  • 1998. godine diplomirao sam na Medicinskom fakultetu u Zagrebu
  • 1998-1999. obavljam pripravnički staž u OB Nova Gradiška
  • 2000. godine završavam časničku školu HVU Petar Zrinski, nakon odsluženog vojnog roka
  • Do 2003. godine radim u OB Nova Gradiška, i započinjem specijalizaciju iz opće kirurgije
  • 2004. se zapošljavam u KB Merkur na Klinici za kirurgiju u odjelu za abdominalnu kirurgiju i transplantaciju organa, čiji sam i sada djelatnik
  • 2006. godine polažem specijalistički ispit
  • 2006.godine završavam tečaj za minimalno invazivno liječenje hemoroidalne bolesti u Beču
  • 2009. godine završavam subspecijalizaciju iz abdominalne kirurgije

Govorim engleski i talijanski jezik. Član sam Hrvatskog liječničkog sindikata, Hrvatskog liječničkog zbora, Hrvatske liječničke komore i Hrvatskog kirurškog društva. Sudionik sam brojnih domaćih i stranih kongresa. Instruktor sam na tečajevima za minimalno invazivno liječenje hemoroidalne bolesti u Hrvatskoj.

Krvne pretrage

Izvadite krv za liječnički pregled, Metabolic Balance program ili prije operativnog zahvata. Svakim radnim danom, bez najave.

saznaj više
Hemoroidalne bolesti i proktologija

U Poliklinici Leptir hemoroidalne bolesti tretiramo minimalno invazivnom HAL/RAR metodom. Zahvat se izvodi u općoj anesteziji.

saznaj više
Kirurgija kožnih promjena

Kirurgija kožnih promjena radi se na dva načina- uklanjanje radiofrekvencijskim nožem i uklanjanje klasičnim kirurškim putem.

saznaj više

Imao sam problema s hemoroidima četiri godine. Nakon pregleda kod dr. Ivanovića, dogovoren je zahvat HAL-RAR. Operacija je prošla u najboljem redu, a već iduće jutro bio sam otpušten na kućnu njegu. Oporavak je trajao desetak dana. Sada je prošlo šest tjedana od zahvata, i na kontroli se pokazalo da je sve u redu. Zahvaljujem cijelom osoblju, a pogotovo dr. Ivanoviću na profesionalnom i ugodnom pristupu.

Filip Jović

Imate li pitanje ili želite rezervirati termin?