Što se skriva iza imena Poliklinika Leptir?

Poliklinika Leptir prvi je privatni centar u Hrvatskoj i vodeća poliklinika specijalizirana za bolesti štitnjače. Dr. Ante Škaro pokrenuo ju je  2008. godine. Ime je dobila po leptirastom obliku štitnjače, čija dva režnja, poput leptirovih krila, obuhvaćaju dišnu i probavnu cijev. Djelatnost Poliklinike Leptir uz sve usluge vezane uz štitnjaču obuhvaća i otorinolaringologiju, endokrinologiju, dijabetologiju, kirurgiju kožnih promjena i hemoroidalne bolesti. U Poliklinici djeluje i Bioleptir, nutricionističko–fitoterapijsko savjetovalište s bioljekarnom.

Prednost Poliklinike Leptir, uz dugogodišnje iskustvo, je i to što se sve usluge vezane za problematiku  štitnjače nude na jednom mjestu. Dijagnostici i liječenju pristupa se kvalitetnom komunikacijom, multidisciplinarno,  iz medicinske i nutricionističke perspektive, uzimajući u obzir objektivne dijagnostičke parametre i subjektivnu kliničku sliku.

Preventivni pristup obuhvaća krvne pretrage, inicijalni specijalistički pregled uz ultrazvuk štitnjače i nutricionističko savjetovalište. Stručnjaci Poliklinike Leptir su dostupni za specijalističke i kontrolne preglede, a ravnatelj dr. Ante Škaro usluge zaokružuje stručnim konzultacijama i izvođenjem minimalno invazivne kirurgije štitnjače po kojoj smo prepoznatljivi.

Zanima Vas liječenje u Poliklinici Leptir?

Za narudžbu i više informacija javite se našim medicinskim sestrama na +385 1 3014 923 ili mailom na info@poliklinika-leptir.hr. Sve naše cijene u svakom trenutku provjerite na Cjeniku.