Multidisciplinarni pristup mršavljenju u Poliklinici Leptir

“Zašto ne mogu smršavjeti? Utječe li štitnjača na moj metabolizam?” najčešća su pitanja naših pacijenata vezano za regulaciju tjelesne mase.

Više puta ste pokušavali smršaviti, ali nikada niste ostvarili dugoročne promjene? Možda je vrijeme za drukčiji pristup koji nudimo u našoj Poliklinici!

Nutricionističko savjetovanje

Prehrana ima važnu ulogu u unapređenju i održavanju zdravlja. To je posebno vidljivo kod naših pacijenata koji imaju već utvrđene probleme sa štitnjačom i autoimune bolesti štitnjače. Poremećaj funkcije štitne žlijezde uzrokuje promjene metabolizma masti, ugljikohidrata i bjelančevina, ali i minerala i vitamina. Sve navedeno rezultira čestim porastom tjelesne mase zbog čega Vam u Poliklinici Leptir nudimo multidisciplinarnu podršku na putu regulacije tjelesne mase.

Naši liječnici dat će Vam osnovne upute o uzimanju dodataka prehrani uz primarnu terapiju štitnjače, a detaljniji savjet naše nutricionistice možete dobiti odmah nakon liječničkog pregleda. Nutricionističko savjetovanje se sastoji od procjene nutritivnog statusa, utvrđivanja prehrambenih navika te savjetovanja o prehrani i suplementaciji. Cilj je postići optimalnu tjelesnu masu i podržati dobro zdravlje štitnjače.

U Poliklinici Leptir možete se uključiti i u Metabolic balance® program zdravog mršavljenja uz individualni plan prehrane koji djeluje na uravnoteženje hormonskog statusa i metaboličkih procesa. Program obuhvaća i promjene prehrambenih naivka stoga je dugoročni ishod promjena životnog stila i postizanje željene figure. Tjelesna masa regulira se kroz raznoliku prehranu, a prednost je što je Vaš nutricionist dostupan za savjetovanje i redovite kontrole tijekom čitavog procesa.

Zanima Vas nutricionističko savjetovanje ili Metabolic balance®?

Nutricionistkinja i fitoaromaterapeutkinja te Metabolic balance® terapeutkinja u Poliklinici Leptir je nutricionistkinja Karmen Matković Melki.
Za narudžbu i više informacija javite se našim medicinskim sestrama na +385 1 3014 923 ili mailom na info@poliklinika-leptir.hr. Sve naše cijene u svakom trenutku provjerite na Cjeniku.