Vaskularna kirurgija

U Poliklinici Leptir liječimo probleme proširenih vena. Primjenjujemo dvije suvremene tehnike, a uslugu radi doktor Pažur, koji ima desetogodišnje medicinsko iskustvo. Specijalizirao je opću kirurgiju, a kasnije je dodatno subspecijalizirao vaskularnu kirurgiju. Posebno područje interesa predstavlja minimalno invazvna kirurgija.
Ultrazvukom vođena skleroterapija pjenom (UGFS) je tehnika kojom se venu tretira kemijskim sredstvom skerlozansom u obliku pjene.  Skerloterapijom se liječe retikularne vene, insuficijentni perforatori, varikoziteti sliva male vene safene. Moguće je liječenje i velike vene safene ali postupak se često mora više puta ponavljati i dugoročni rezultati nisu toliko dobri kao kod korištenja drugih metoda za tretiranje velike vene safene.

Mikroskleroterapija je metoda liječenja kojom se tekući sklerozans vrlo tankim iglama ubrizgava u teleangiektazije (spider vene, kapilare).

Vaskularna kirurgija
Uklanjanje ksantelazme 1000-2000kn
Uklanjanje tetovaža i ožiljaka 1000-4000kn
Odstranjivanje uraslih noktiju 1000kn
Mikroskleroterapija 1000-4000kn/noga
Pregled vaskularnog kirurga 400kn
Operativni zahvati vaskularnog kirurga
Ultrazvukom vođena skleroterapija pjenom (UGFS) 400kn/zona

Imao sam problema s hemoroidima četiri godine. Nakon pregleda kod dr. Ivanovića, dogovoren je zahvat HAL-RAR. Operacija je prošla u najboljem redu, a već iduće jutro bio sam otpušten na kućnu njegu. Oporavak je trajao desetak dana. Sada je prošlo šest tjedana od zahvata, i na kontroli se pokazalo da je sve u redu. Zahvaljujem cijelom osoblju, a pogotovo dr. Ivanoviću na profesionalnom i ugodnom pristupu.

Filip Jović

Imate li pitanje ili želite rezervirati termin?