Psihološko savjetovanje

Psihološko savjetovalište osnovano je s ciljem pružanja cjelovite zdravstvene podrške, te vam nudi individualnu psihološku podršku vašem zdravstvenom stanju, psihološko savjetovanje, eudkativne sadržaje i radionice. Otvoreno je prvenstveno za pacijente Poliklinike, ali dobrodošli su i svi oni koji to nisu.

Vrste usluga:
Psihološko savjetovanje
Psihološko savjetovanje se odnosi na oblik podrške pojedincu kroz razgovor, s funkcijom prevencije nekih ponašanja, te mijenjanja ili poboljšanja kvalitete života pojedinca. Ono je dobrovoljno, i Vama na raspolaganju kada smatrate da vam je potrebno.
Prilagodba na određeno zdravstveno stanje
Kao Centar za štitnjaču, prepoznajemo utjecaj stresa i životnog stila na bolesti štitne žlijezde. Sama dijagnoza bolesti može doprinijeti većem osjećaju stresa kod pojedinca, često zbog nerazumijevanja okoline, i nemogućnosti održavanja uobičajenog tempa života.
Aktivnost se provodi grupno i individualno, i dostupno je svim pacijentima. Znanje o bolesti i načinima njenog tretiranja, dovodi do dugoročno boljeg nošenja s kroničnom bolešću, i stoga do veće kvalitete života.
Psihološka priprema za medicinski zahvat
Prije svakog operativnog zahvata u Poliklinici, provodi se psihološka priprema, s ciljem smanjenja neugodnih osjećaja prije zahvata, te bržeg i kvalitetnijeg postoperativnog zahvata. Pripremu provodi psiholog, ili drugi educirani član osoblja.

PSIHOLOGIJA
Psihološko savjetovanje vezano uz štitnjaču 200,00kn
Psihološko savjetovanje 250,00kn
Psihoedukacija: Tehnike relaksacije (jedan termin) 220,00kn
Psihoedukacija: Tehnike relaksacije (četiri termina) 650,00kn
NUTRICIONIZAM & PSIHOLOGIJA
Paket savjetovanja vezano uz štitnjaču (dva termina N&P) 350,00kn
Program mršavljenja (dva inicijalna termina N&P i praćenje) 800,00kn

Imao sam problema s hemoroidima četiri godine. Nakon pregleda kod dr. Ivanovića, dogovoren je zahvat HAL-RAR. Operacija je prošla u najboljem redu, a već iduće jutro bio sam otpušten na kućnu njegu. Oporavak je trajao desetak dana. Sada je prošlo šest tjedana od zahvata, i na kontroli se pokazalo da je sve u redu. Zahvaljujem cijelom osoblju, a pogotovo dr. Ivanoviću na profesionalnom i ugodnom pristupu.

Filip Jović

Imate li pitanje ili želite rezervirati termin?