Hemoroidalne bolesti i proktologija

Doktor Ivanović ima petnaestogodišnje medicinsko iskustvo. Specijalizirao je opću kirurgiju, a subspecijalizirao abdominalnu kirurgiju. Područje posobnog interesa su hemoroidalne bolesti, te minimalno invazivno liječenje hemoroidalne bolesti (HAL/RAR). Ova metoda se odnosi na podvezivanje hemoroidalne arterije pod kontrolom UZV, te je prikladna za simptomatske hemoroide od drugog do četvrtog stupnja. Zbog manjeg broja komplikacija, pacijenti se unutar jednog tjedna vraćaju svakodnevnim aktivnostima, a uspjeh je vidljiv kod 90% pacijenata.
Dr. Ivanović operativno liječi i druga zdravstvenim stanja iz područja njegove specijalnosti, poput proktoloških operacija analne fisure i fistule, polipa zadnjeg crijeva, te kiruškog liječenja pilonidalne bolesti i kile trbušne stijenke.

ABDOMINALNA KIRURGIJA
Subspecijalistički pregled abdominalnog kirurga 450,00kn
Kontrolni subspecijalistički pregled abdominalnog kirurga 350,00kn
Operativni zahvat hemeroida (HAL-RAR) 12.000,00kn
Operativni zahvat fisure 12.000,00kn
Operativni zahvat hernije 12.000,00kn
Predoperacijske krvne pretrage (bez krvne grupe) 400,00kn
Predoperacijske krvne pretrage s krvnom grupom 650,00kn

Imao sam problema s hemoroidima četiri godine. Nakon pregleda kod dr. Ivanovića, dogovoren je zahvat HAL-RAR. Operacija je prošla u najboljem redu, a već iduće jutro bio sam otpušten na kućnu njegu. Oporavak je trajao desetak dana. Sada je prošlo šest tjedana od zahvata, i na kontroli se pokazalo da je sve u redu. Zahvaljujem cijelom osoblju, a pogotovo dr. Ivanoviću na profesionalnom i ugodnom pristupu.

Filip Jović

Imate li pitanje ili želite rezervirati termin?