Dijabetologija

Doktor Deškin ima gotovo 15 godina iskustva u liječenju dijabetesa, uz inzulinsku, inkretinsku i peroralnu terapiju. Dijabetološki subspecijalistički pregled ima cilj regulaciju dijabetesa tipa 1 i dijabetesa tipa 2. Uključuje procjenu eventualnih kroničnih komplikacija (oči, bubrezi, živci, krvne žile…) povezanih s dijabetesom. Svakom pacijentu se prilagođavaju terapija i specifične smjernice s obzirom na stil života, kako bi mu se pojednostavila svakodnevica i povećala kvaliteta života.

Kako bi se dobio puni uvid u Vaše stanje, molimo ponesite svu dosadašnju medicinsku dokumentaciju, s profilom glikemije, stanjem očne pozadine (fundusa) te laboratorijskim nalazima (HbA1c, KS, kreatinin, K, albumin, …)

PREGLEDI
Subspecijalistički pregled endokrinologa 400,00kn
Dijabetološki pregled s određivanjem Hba1c i trenutnog ŠUK 600,00kn
Nutricionističko savjetovanje i plan prehrane 320,00kn
PSIHOLOŠKE USLUGE
Psihološko savjetovanje 250,00kn
Psihološko savjetovanje vezano uz štitnjaču 200,00kn

Imao sam problema s hemoroidima četiri godine. Nakon pregleda kod dr. Ivanovića, dogovoren je zahvat HAL-RAR. Operacija je prošla u najboljem redu, a već iduće jutro bio sam otpušten na kućnu njegu. Oporavak je trajao desetak dana. Sada je prošlo šest tjedana od zahvata, i na kontroli se pokazalo da je sve u redu. Zahvaljujem cijelom osoblju, a pogotovo dr. Ivanoviću na profesionalnom i ugodnom pristupu.

Filip Jović

Imate li pitanje ili želite rezervirati termin?