Mjesec posvećen štitnjači

Svjetski dan štitnjače obilježava se 25. svibnja svake godine, s ciljem podizanja svijesti o zdravlju štitne žlijezde, promicanja razumijevanja napretka u liječenju bolesti štitne žlijezde, te naglašavanja važnosti uvođenja edukativnih i preventivnih programa.

Obilježava se već osmu godinu zaredom, odlukom Europske udruge za štitnjaču (ETA). Godinu dana nakon prvog obilježavanja Svjetskog dana štitnjače, 2009. godine donesena je odluka o obilježavanju i Međunarodnog tjedna svjesnosti o štitnoj žlijezdi – u tjednu oko at that site Svjetskog dana štitnjače.

U Poliklinici Leptir, odlučili smo cijeli svibanj obilježiti kao mjesec posvećen štitnjači!

Stoga vam poklanjamo 20% popusta na minimalno invazivne kirurške zahvate na štitnjači u Poliklinici Leptir. Ovaj popust ne odnosi se samo na zahvate koji su obavljeni tijekom svibnja, nego i na sve ugovorene kirurške zahvate tijekom mjeseca svibnja.

Kirurški zahvati neizbježni su za jedan dio pacijenata, koji imaju karcinom štitnjače ili druge strukturalne promjene na štitnjači, te u slučaju kada supstitucijskom terapijom više nije moguće kontrolirati kroničnu upalu štitnjače ili izaženu hipertireozu.

Minimalno invazivnim zahvatom, u najkraćem vremenu ćete se vratiti svojoj dnevnoj rutini, a naše osoblje će se potruditi da vaš boravak bude što ugodniji.Ostavi komentar