Akcija: Madeži

Madeži su nakupine pigmentiranih stanica i uobičajeno je da se stvaraju tijekom života. Preporučuje se redovit pregled madeža kako bi se na vrijeme uočile promjene. Dio ljudi ima sklonost promjenama na madežima, u vidu promjene veličine, teksture i boje. Moguća je pojava iscjetka ili pojava svrbeža na mjestu madeža.

Promjena madeža se može dogoditi i na način na madež postane melanom – zloćudan kožni tumor. Porast broja oboljelih od melanoma je u porastu posljednjih godina. S obzirom da je riječ o agresivnom tipu tumora, rano otkrivanje jamči bolju prognozu liječenja. Definiran je niz rizičnih čimbenika za razvoj melanoma, između ostalog izlaganje ultraljubičastim (UV) zrakama i iskustvo opeklina od sunca. Razvoju melanoma su skloniji svjetliji tipovi kože, osobe s većim brojem madeža na tijelu, te osobe u imunosupresijskom stanju.

Uklanjanje madeža preporučuje se u mjesecima sa smanjenim udjelom sunčeve svjetlosti.

Radiofrekvencijsko uklanjanje

Ovog proljeća, kod radiofrekvencijskog uklanjanja madeža poklanjamo vam besplatan pregled madeža! Radiofrekvencijsko uklanjanje madeža namijenjeno je uklanjanju kožnih izraslina iznad razine kože. Postupak traje nekoliko minuta i vrši se uz lokalni anestetik, a nakon uklanjanja ostaje mala ranjiva površina. Nakon zarastanja rane, estetski ishod je izvrstan.

Dermatoskopski pregled madeža i radiofrekvencijsko uklanjanje jednog madeža 500,00kn
400,00kn
Dermatoskopski pregled madeža i radiofrekvencijsko uklanjanje dva madeža 700,00kn
600,00kn
Dermatoskopski pregled madeža i radiofrekvencijsko uklanjanje tri madeža 900,00kn
800,00kn

Kirurško uklanjanje

Kožne promjene u razini kože potrebno je ukloniti klasičnim kirurškim putem. Primjenjuje se lokalni anestetik,a po uklanjanju se rana šiva. Šavovi se uklanjanju sedam do četrnaest dana nakon malog zahvata. Ovog proljeća, iskoristite akcijske cijene uklanjanja kirurškom metodom!

Kirurško uklanjanje jednog madeža/kožnog tumora 1.000,00kn
800,00kn
Kirurško uklanjanje dva madeža/kožnih tumora 1.600,00kn
1.400,00kn

Narudžbe

Pregled i uklanjanje madeža u Poliklinici Leptir radi dr Ante Škaro.
Akcija traje do popunjenja kapaciteta. Za narudžbe se javite našim medicinskim sestrama na kontakt broj +385 1 3014 923 ili putem info@poliklinika-leptir.hrOstavi komentar