Operacija u privatnoj ustanovi

Operacija štitnjače -20%

Iskoristite akciju na operacije štitnjače dogovorene tijekom siječnja i veljače! Javite nam se s povjerenjem na

+385 1 3014 923 i ostvarite 40% popusta na konzultacije za operaciju te  20% popusta na cijenu operacije štitnjače.

Drugo mišljenje – štitnjača s UZV (pregled dokumentacije, UZV i mišljenje) 700,00kn              420,00kn
Uklanjanje jednog režnja štitnjače 18.000,00kn 14.400,00kn
Uklanjanje oba režnja štitnjače 20.000,00kn 16.000,00kn

Pri pomisli na operativni zahvat, automatska reakcija je strah. Pojedinac je djelomično u strahu zbog nesigurnosti oko ishoda operativnog zahvata, s obzirom da u medijima često čitamo o negativnim ishodima iako se broje u promilima, djelomično zbog prekida rutine i napuštanja kućanstva (i posla) na nekoliko dana. Stoga je važno odraditi detaljnu i obuhvatnu pripremu pacijenta o zahvatu i boravku.

Zašto odabrati privatnu ustanovu za obavljanje operativnog zahvata? Razloga je mnogo.
  • Informacije o zahvatu su javne. Na našim stranicama pacijent se može unaprijed informirati o tijeku priprema za operativni zahvat i oporavku, ovisno o vrsti operativnog zahvata. Takve informacije pomažu u vizualizaciji procesa, i nepoznato postaje poznato što doprinosi smanjenju straha.
  • Nema liste čekanja. U odnosu na duge liste čekanja operativnog zahvata u bolnicama, u privatnoj ustanovi lista nema. Operativni zahvat se može obaviti u roku od nekoliko dana ili tjedana, kako god odgovara pacijentu.
  • Termin se dogovara kako odgovara pacijentu. Termin operacije u privatnoj ustanovi se dogovara uzimajući u obzir pacijentove obaveze. Naši termini operativnih zahvata su uglavnom u popodnevnim satima, pa se izostanak iz kućanstva svodi na manje od 24 sata.
  • Koriste se moderne metode. Korištenjem modernih minimalno invazivnih kirurških metoda, skraćuje se boravak u zdravstvenoj ustanovi, ali i destrukcija tkiva. Nakon zahvata nema ni drenova i značajnog gubitka krvi, niti šavova i skidanja istih. Oporavak se većinski odvija u udobnosti vlastitog doma.
  • Pacijent je u centru pažnje. S pacijentom se provodi detaljna predoperacijska priprema koja uključuje cijeli tim – medicinske sestre, kirurga, anesteziološki tim, psihologa. Predviđeno je vrijeme za informiranje, ali i sva pacijentova pitanja. U odnosu na bolnicu, dnevni raspored privatne ustanove ima manji broj zahvata.
  • Noć nakon operacije. S pacijentom ostaje medicinska sestra obućena za postoperativnu njegu. Nekoliko sati nakon završetka zahvata se prate vitalne funkcije, a terapija se daje po liječničkoj uputi. Iako pacijent uglavnom prespava noć, medicinska sestra ga redovito obilazi, a postoji i zvono u slučaju potrebe.
  • Ugodna atmosfera. Osoblje nastoji maksimalno ugoditi pacijentu, a soba za oporavak je uređena tako da pacijentima bude udobno i ugodno u prostoru. Pacijent dolazi u ustanovu dva sata prije zahvata, kako bi se stigao naviknuti na okolinu u kojoj će provesti narednih petnaest do dvadeset sati (ovisi o zahvatu).
  • Privatna soba. Nakon operativnog zahvata pacijent se smješta u jednokrevetnu ili dvokrevetnu sobu. Soba je tiha, nema televizora niti drugih sprava, kako bi se pacijenti mogli u potpunosti odmoriti i naspavati. Pacijentima je na raspolaganju Wi-Fi, kako bi mogli nesmetano biti u kontaktu s bliskim osobama.
  • Pratnja je dobrodošla. Pratnja može ostati s pacijentom u sobi skroz do početka priprema za operativni zahvat, i ponovno ga posjetiti nakon završetka operativnog zahvata. Prisutnost bliske osobe smanjuje strah i nelagodu zbog boravka u zdravstvenoj ustanovi.
Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte mailom, ili telefonski.


Ostavi komentar