AKCIJA: Operacija štitnjače

Kraće trajanje operacije. Kraći boravak u bolnici. Kraći oporavak.
Tijekom veljače vrijedi promotivna cijena

Uklanjanje jednog režnja štitnjače   18.000,00kn   16.000,00kn
Uklanjanje oba režnja štitnjače   20.000,00kn   18.000,00kn

 

Minimalno invazivna kirurgija štitnjače

Poliklinika Leptir osnovana je 2008. godine kao jedinstvena zdravstvena ustanova za dijagnostiku i liječenje štitnjače. Koliko traje naša priča, toliko traje i naša praksa minimalno invazivne kirurgije štitnjačePacijent u Poliklinici ostaje kraće od 24 sata, a cijelo vrijeme je pod nadzorom stručnog tima, kojeg čine medicinske sestre, kirurg, anesteziološki tim te psihologinja.

Operacija štitnjače preporučuje se osobama koje imaju tumor štitnjače, čvorove koji ometaju normalnu funkciju štitnjače te u slučaju stanja koja se ne uspjevaju regulirati medikamentoznom terapijom, poput kronične upale štitnjače ili dugogodišnje hipertireoze.

 

Tijek operacije

Operacija štitnjače traje sat do dva, ovisno o opsegu zahvata, a pacijent je pod općom anestezijom. Zahvat se izvodi takozvanim ultrazvučnim škarama, inovativnim instrumentom, koji smanjuje destrukciju tkiva i vjerojatnost komplikacija, a ubrzava tijek oporavka. Vanjskih šavova nema već se rez zatvara posebnim ljepilom, kako bi se postigao maksimalan estetski učinak.

Na kućni oporavak pacijent se otpušta idući dan, nakon doručka i liječničkog pregleda. Za potpuni oporavak potrebno i nekoliko tjedana, tijekom kojih se preporučuje izbjegavati veća psihofizička naprezanja. Prva postoperativna kontrola je kroz dva mjeseca od operativnog zahvata ili ranije, ako je potrebno.

Zanima Vas operacija štitnjače?

Minimalno invazivnu kirurgiju štitnjače u Poliklinici Leptir od samih početaka radi dr Ante Škaro, otorinolaringolog i kirurg glave i vrata.

Za narudžbu i više informacija javite se našim medicinskim sestrama na +385 1 3014 923 ili mailom na info@poliklinika-leptir.hr. Sve naše cijene u svakom trenutku provjerite na Cjeniku.