Iva Kantolićmag.psihologije

Iva KantoliÜ, mag.psych.
Edukacija:
  • Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu

Ukratko

Primarno područje interesa je zdravstvena psihologija. S pacijentima Poliklinike provodi individualne i grupne aktivnosti s ciljem prilagodbe na zdravstveno stanje. Sudjeluje i u predoperacijskom postupku, s obzirom da predoperacijska priprema smanjuje negativne postoperacijske posljedice. Voli raditi u multidisciplinarnom okruženju, sa stručnjacima iz srodnih područja.

Životopis

  • Rođena sam 1988. godine u Zagrebu.
  • 2010. godine završavam preddiplomski studij psihologije na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu.
  • 2012. godine završavam diplomski studij psihologije te program nastavničke naobrazbe na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu.
  • Tijekom 2013. godine sam radila u agenciji za istraživanje tržišta Target d.o.o.
  • Od 2013. godine radim u Poliklinici Leptir
  • 2014. dobivam licencu Hrvatske psihološke komore.
  • 2014/15. završavam Tečaj mindfulnessa zasnovan na kognitivnoj terapiji usredotočene svjesnosti.
  • 2016. godine završavam prvi stupanj edukacije iz transakcijske analize (TA101)

Aktivno se služim engleskim i njemačkim jezikom. Sudjelovala sam aktivno i pasivno na većem broju stručnih skupova iz područja psihologije i komplementarnih struka. Provela sam nekoliko istraživanja na temu bolesti štitnjače, te često izlagala kolegama i studentima psihologije o svom radu u Poliklinici Leptir.  Članica sam Hrvatske psihološke komore. Aktivna sam u udruzi Hrvatski akademski centar primijenjenog nutricionizma (HACPN).

Nutricionističko savjetovanje

Nudimo Vam samostalno nutricionističko savjetovanje, ali savjet nutricionistkinje možete zatražiti i nakon liječničkog pregleda.

saznaj više
Psihološko savjetovanje

U sklopu pregleda možete razgovarati sa psihologinjom o svom zdravstvenom stanju ili zakažite individualno psihološko savjetovanje.

saznaj više
Bioljekarna

U sklopu Poliklinike Leptir postoji bioljekarna s ciljanim proizvodima za smanjenje simptoma koje načešće doživljavaju naši pacijenti.

saznaj više

Imao sam problema s hemoroidima četiri godine. Nakon pregleda kod dr. Ivanovića, dogovoren je zahvat HAL-RAR. Operacija je prošla u najboljem redu, a već iduće jutro bio sam otpušten na kućnu njegu. Oporavak je trajao desetak dana. Sada je prošlo šest tjedana od zahvata, i na kontroli se pokazalo da je sve u redu. Zahvaljujem cijelom osoblju, a pogotovo dr. Ivanoviću na profesionalnom i ugodnom pristupu.

Filip Jović

Imate li pitanje ili želite rezervirati termin?