Iva Kantolićmag.psihologije

Iva KantoliÜ, mag.psych.
Edukacija:
 • Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu

Ukratko

Primarno područje interesa je zdravstvena psihologija. S pacijentima Poliklinike provodi individualne i grupne aktivnosti s ciljem prilagodbe na zdravstveno stanje. Sudjeluje i u predoperacijskom postupku, s obzirom da predoperacijska priprema smanjuje negativne postoperacijske posljedice. Voli raditi u multidisciplinarnom okruženju, sa stručnjacima iz srodnih područja.

Životopis

 • Rođena sam 1988. godine u Zagrebu.
 • 2010. godine završavam preddiplomski studij psihologije na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu.
 • 2012. godine završavam diplomski studij psihologije te program nastavničke naobrazbe na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu.
 • Tijekom 2013. godine sam radila u agenciji za istraživanje tržišta Target d.o.o.
 • Od 2013. godine radim u Poliklinici Leptir
 • 2014. dobivam licencu Hrvatske psihološke komore.
 • 2014/15. završavam Tečaj mindfulnessa zasnovan na kognitivnoj terapiji usredotočene svjesnosti.
 • 2016. godine završavam prvi stupanj edukacije iz transakcijske analize (TA101)
 • Od 2016. godine gostujem u izvođenju nastave Zdravstvene psihologije na Sveučilištu u Zagrebu
 • Od 2019. godine gostujem u izvođenju nastave Zdravstvene psihologije na Hrvatskom katoličkom sveučilištu

Aktivno se služim engleskim i njemačkim jezikom. Sudjelovala sam aktivno i pasivno na većem broju stručnih skupova iz područja psihologije i komplementarnih struka. Provela sam nekoliko istraživanja na temu bolesti štitnjače, te često izlagala kolegama i studentima psihologije o svom radu u Poliklinici Leptir.  Članica sam Hrvatske psihološke komore. Aktivna sam u udruzi Hrvatski akademski centar primijenjenog nutricionizma (HACPN).

Krvne pretrage

Izvadite krv za liječnički pregled, Metabolic Balance program ili prije operativnog zahvata. Svakim radnim danom, bez najave.

saznaj više
Nutricionističko savjetovanje

Nudimo Vam samostalno nutricionističko savjetovanje, ali savjet nutricionistkinje možete zatražiti i nakon liječničkog pregleda.

saznaj više
Psihološko savjetovanje

U sklopu pregleda možete razgovarati sa psihologinjom o svom zdravstvenom stanju ili zakažite individualno psihološko savjetovanje.

saznaj više

Imao sam problema s hemoroidima četiri godine. Nakon pregleda kod dr. Ivanovića, dogovoren je zahvat HAL-RAR. Operacija je prošla u najboljem redu, a već iduće jutro bio sam otpušten na kućnu njegu. Oporavak je trajao desetak dana. Sada je prošlo šest tjedana od zahvata, i na kontroli se pokazalo da je sve u redu. Zahvaljujem cijelom osoblju, a pogotovo dr. Ivanoviću na profesionalnom i ugodnom pristupu.

Filip Jović

Imate li pitanje ili želite rezervirati termin?