Iva Kantolićmag.psihologije

Iva KantoliÜ, mag.psych.
Specijalnost:
 • Psihološko savjetovanje
 • Prilagodba na zdravstveno stanje
 • Predoperacijska priprema
Edukacija:
 • Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu

Ukratko

Primarno područje interesa je zdravstvena psihologija. S pacijentima Poliklinike provodi individualne i grupne aktivnosti s ciljem prilagodbe na zdravstveno stanje. Sudjeluje i u predoperacijskom postupku, s obzirom da predoperacijska priprema smanjuje negativne postoperacijske posljedice. Voli raditi u multidisciplinarnom okruženju, sa stručnjacima iz srodnih područja.

Životopis

 • Rođena sam 1988. godine u Zagrebu.
 • 2010. godine završavam preddiplomski studij psihologije na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu.
 • 2012. godine završavam program nastavničke naobrazbe na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu.
 • 2012. godine završavam diplomski studij psihologije na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu. Tijekom studija sam nagrađivana stipendijama MZOŠ i Sveučilišta u Zagrebu. Dobitnica sam Rektorove nagrade. Radila sam kao demonstrator na kolegiju iz područja razvojne psihologije, te koordinator nekoliko studentskih projekata na razini studija i fakulteta.
 • 2013. godine sam radila u agenciji za istraživanje tržišta Target d.o.o.
 • Krajem 2013. se zapošljavam se u savjetovalištu Bioleptir d.o.o.
 • 2014. dobivam licencu Hrvatske psihološke komore.
 • 2014/15. završavam Tečaj mindfulnessa zasnovan na kognitivnoj terapiji usredotočene svjesnosti.

Aktivno se služim engleskim (TOEFL certifikat), i njemačkim jezikom. Aktivno sam sudjelovala na Danima psihologije u Zadru (2014, 2012), Godišnjoj konferenciji hrvatskih psihologa u Dubrovniku (2012), te na EFPSA (European Federation of Psychology Students’ Associatons) kongresu u Danskoj (2012). Članica sam Hrvatske psihološke komore, Hrvatskog psihološkog društva, i European Federation of Psychologists’ Association (EFPA). Aktivna sam u udruzi Hrvatski akademski centar primijenjenog nutricionizma (HACPN).

Nutricionističko savjetovanje

Štitnjača je žlijezda koja ima neposredan utjecaj na metabolizam. Hormonska aktivnost štitnjače značajna je za očuvanje zdravlja i svakodnevne kvalitete života. Odgovorna je za proces urednog rasta i sazrijevanja.

saznaj više
Psihološko savjetovanje

Psihološko savjetovalište osnovano je s ciljem pružanja cjelovite zdravstvene podrške, te vam nudi individualnu psihološku podršku vašem zdravstvenom stanju, psihološko savjetovanje, eudkativne sadržaje i radionice.

saznaj više
Fitoterapija

Fitoterapija je medicinska disciplina koja kao izvor ljekovitih (biološki aktivnih) tvari koje utječu na ljudski organizam koristi biljke. Ljekovite biljke u nativnom obliku i/ili njihovi fitoterapijski pripravci sadrže farmakološki aktivne tvari koje imaju funkciju očuvanja i održavanja zdravlja, prevencije bolesti i liječenja bolesti.

saznaj više

Imao sam problema s hemoroidima četiri godine. Nakon pregleda kod dr. Ivanovića, dogovoren je zahvat HAL-RAR. Operacija je prošla u najboljem redu, a već iduće jutro bio sam otpušten na kućnu njegu. Oporavak je trajao desetak dana. Sada je prošlo šest tjedana od zahvata, i na kontroli se pokazalo da je sve u redu. Zahvaljujem cijelom osoblju, a pogotovo dr. Ivanoviću na profesionalnom i ugodnom pristupu.

Filip Jović

Imate li pitanje ili želite rezervirati termin?