AKCIJA: Savjetovanje o štitnjači

Siječanj je mjesec podizanja svjesnosti o bolestima štitnjače, prema Američkom udruženju za štitnjaču (American Thyroid Association, ATA).

Od samih početaka, Poliklinika Leptir prakticira multi- i interdisciplinaran pristup zdravlju te tretmanu bolesti štitnjače. U današnje vrijeme sve se češće javljaju pacijenti s miješanom simptomatologijom, a u razvoju većine suvremenih stanja i bolesti važnu ulogu igra stres.

Stoga u našem stručnom timu okupljamo liječnike različitih specijalizacija i usmjerenja, u svrhu pružanja što kvalitetnije usluge našim pacijentima. Također, podršku u tretmanu pružaju i nutricionistkinja te psihologinja, svaka sa svojim setom specifičnih znanja i vještina.

Preuzmite odgovornost za zdravlje svoje štitnjače, naučite više o svom stanju te što sami možete učiniti za unapređenje zdravstvenog stanja.

Konzultirajte se s našom nutricionistkinjom i/ili psihologinjom tijekom mjeseca podizanja svjesnosti o bolestima štitnjače, jer smo za Vas pripremili promotivne cijene:

Nutricionističko savjetovanje o štitnjači 200,00kn
160,00kn
Psihološko savjetovanje o štitnjači 200,00kn
160,00kn
Paket savjetovanja o štitnjači (nutricionističko i psihološko) 350,00kn
280,00kn

 

Zanima Vas savjetovanje o štitnjači?

Na raspolaganju su Vam nutricionistkinja Karmen Matković Melki i psihologinja Iva Kantolić.

Sve informacije možete dobiti kod naših medicinskih sestara na +385 1 3014 923 ili mailom na nutricionist@poliklinika-leptir.hr ili psiholog@poliklinika-leptir.hr