AKCIJA: Metabolic Balance® program

Dolaskom toplijeg vremena počinju se raditi planovi za ljeto i donositi odluke o “vraćanju u formu”. Ove godine se doista i vratite u formu uz našu ponudu mjeseca!

Metabolic Balance® program

Metabolic Balance® je klinički razvijen program za reguliranje tjelesne težine i zdravlja, a odvija se u četiri faze. Prva, pripremna faza traje dva dana, nakon čega slijedi faza strogog pridržavanja plana prehrane, koja traje minimalno 14 dana, a završava postizanjem željene tjelesne težine i metaboličke ravnoteže u organizmu. U trećoj fazi postupno se vraćaju isključene namirnice. Nakon toga, posljednja faza je faza cjeloživotnog održavanja zdravlja i tjelesne težine pomoću novonaučenih pravila.

Tijekom ožujka vrijedi 10% popusta
na kupnju jednog Metabolic Balance® program!

U paru je lakše!

Često čujemo kako dijete propadaju jer osoba nema podršku okoline, zbog čega pridržavanje plana prehrane postane vrlo teško. Nađite u svom kućanstvu, društvu ili na radnom mjestu Metabolic Balance® partnera i ostanite postojani u promjeni!

Tijekom ožujka vrijedi 15% popusta
na kupnju dva Metabolic Balance® programa!

Cilj Metabolic Balance® programa nije gladovanje, već učenje novih navika vezanih uz hranu i hranjenje. Program je individualiziran s obzirom na krvnu sliku pojedinca, a tijekom cijelog procesa Vas prati certificirani Metabolic Balance® terapeut.

 

Cjenik

Metabolic Balance® program mršavljenja – jedan kupljeni
Jedinična cijena -10%
2.000,00kn
1.800,00kn
Metabolic Balance® program mršavljenja – dva kupljena
Jedinična cijena -15%
2.000,00kn
1.700,00kn
Paket krvnih pretraga za Metabolic Balance® 530,00kn

Zanima Vas Metabolic balance®?

Metabolic balance® terapeutkinja u Poliklinici Leptir je nutricionistkinja Karmen Matković Melki.  

Za narudžbu i više informacija javite se našim medicinskim sestrama na +385 1 3014 923 ili mailom na info@poliklinika-leptir.hr. Sve naše cijene u svakom trenutku provjerite na Cjeniku.